Total Pageviews

My Anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My princess :)

Wednesday, December 26, 2012

Invisible Peel, produk terbaik untuk transform kulit kusam & berjerawat kepada licin & cerah berseri

Assalamualaikum and hye all,

Okieyh, sangat teruja nak share on this product. Ramai yang tau saya pakai produk Cosmoderm untuk my skin care kan? Dah sekian lama guna produk Cosmoderm, almost one year jugalah, barulah tersedar yang Cosmoderm ada produk yang sangat best & hebat rupanya iaitu Invisible Peel Day Renewal Activator & Invisible Peel Night Revival Essence

Macam mana saya discover pasal produk ni? Actually sejak mula bekerja ni, saya selalu takder masa nak membelai kulit wajah. Sebab almost hari-hari balik lambat, pastu uruskan anak lagi, dengan berjaga malam lagi sebab baby comel kenit itu meragam or nak menyusu, kemudian stress stress dan stress. Akibatnya kulit jadi kusam, jerawat naik and nampak tak bermaya je. saya fikir eh ini tidak boleh jadi, mana boleh camni. Kena jaga muka sendiri sebab kalau kita tak jaga siapa lagi pulak nak tolong jagakan ye tak? Allah dah kurniakan kita sebaik-baik rupa untuk hambaNya, jadi kenalah mensyukuri nikmat Allah dan menjaga sebaik-baiknya betul tak?

Jadi saya terus whatsapp Kak Nana, Marketing Manager untuk Cosmdoerm laju-laju and tanya apa produk yang sesuai. Kak Nana lah yang suggestkan Invisible Peel Day Renewal Activator & Invisible Peel Night Revival Essence ni and turns out that produk ni favorite Duta Cosmdoerm, Elya Shazleen jugak hi hi. Patutlah kulit Ela sangat cantik & licin je ye. 

So far saya dah pakai 2 weeks ++ and Alhamdulillah kesan dia memang dah nampak. jerawat saya dah kecut, kering and untuk hilangkan parut dia, saya pakai Cosmoderm Vitamin E Oil 15,000 I.U. with Rosehip Oil. Selain dari tu jugak, kulit dah makin halus and makin licin, syukur. lega sangat-sangat. Kalau tak dah nak menangis dah tengok kulit jadi macam apa je hu hu hu. Tapi apa yang paling penting, make sure before cuci muka and sebelum tidur, bersihkan muka guna Vitamin E Make Up Remover with Rosehip Oil sebab kalau tak bersihkan, means semua dirt and kekotoran akan melekat and pencuci muka & skrub tak dapat membersih jauh sampai ke dalam. Make sure ingat tau perkara penting ni sebab saya pun selalu lupa nak cuci guna makeup remover jadi kena ingat ingat ingat heheh ;)

So, siapa yang sesuai guna Invisible Peel Day Renewal Activator & Invisible Peel Night Revival Essence? produk ni sesuai untuk yang berkulit normal, ada masalah kusam sebab dia akan membuang sel mati tanpa pengelupasan yang menyakitkan. Peeling with no peeling, sebab tu dinamakan Invisible Peel. Mengandungi ekstrak bunga-bungaan, Vitamin A, Vitamin C, Ekstrak Gingko Biloba meransang pengeluaran kolagen dan sintesis elastin yg membantu memulih dan menguatkan struktur kulit. Kulit berminyak atau sensitif tak sesuai ye, dikhuatiri akan menyebabkan masalah lain pula.

Harga for both ialah RM59.90 boleh klik sini : http://www.mycosmoderm.com/ECMProductDetails.aspx?intProductID=10953 untuk tengok dan beli ;)

Produk ni ada dua, 

(1) Day Renewal Activator untuk dipakai pada waktu siang. Ianya akan mempercepatkan proses pembaharuan sel tanpa pengelupasan and yang bestnya, dia ada SPF15 sekali untuk melindungi kulit dari sinar UVB. 

(2) Night Revival Essence guna pada waktu malam selepas pakai toner. Ianya akan melembab, memulih dan menguatkan struktur kulit. 

Penggunaan konsisten dan berterusan kedua-dua produk ini akan menghasilkan kulit yang lebih cerah, licin dan berseri. Kesan mungkin dapat dilihat dalam masa 3-4 minggu, bergantung pada kondisi kulit setiap orang juga ye ;)

A happy customer :)

Saya amat-amat menyarankan anda untuk cuba produk ni sebab saya susah and I am totally in love with it.
Owh ya, Cosmoderm juga dah ada di Instagram, just search for @cosmoderm ye. Banyak tips & info akan dikongsi di sana. 

No comments:

My Latest Entry :)

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...