Total Pageviews

My Anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My princess :)

Thursday, December 13, 2012

DreemIka Private Launching & Doa Selamat & Happy Birthday Sayangku Amoi Heaxa. Love love love

Assalamualaikum and hye all,



Baiklah, ini adalah sambungan cerita dari yang Cosmoderm Video Testimony Shooting tu. Shooting abes dalam pukul 1 lebih nak dekat pukul 2 jugaklah, kitorang pun laju-laju salin baju and terus gerak nak pergi ke Shah Alam untuk Private Launching + Doa Selamat for Butik Dreemika. Siapa tak kenal Ika Radiusite kan? Ha, ini adalah pemilik yang sama cuma Dreemika menjual baju-baju yang sangatlah cantik, teringat glitter cardigan dia. uwaaaa, cantiknyaaaa. Actually opening untuk Dreemika adalah on 9 December 2012 tapi sangatlah terharu sebab Ika sudi invite untuk private launch dia which was a day earlier. So dapatlah tengok the whole collection dulu dari orang lain keh keh keh, tapi tak boleh beli lagila. kalau nak beli kena datang 9 December tu hi hi hi. 




Janji dengan Intan before kul 2pm nak ambil dia kat SACC Mall sebab Intan datang kakak dia hantar so kitorang patutnya amek dia tapi malang memang tidak berbau. Kitorang berpusing-pusing dari USj nak ke Shah Alam. Perjalanan yang sepatutnya dekat je tu took us almost an hour, dengan jam lagi hisyyhh. Amoi masa tu dah bad mood dah hu hu hu, nasib co pilot (sayalah tu) menenangkan keadaan ewahhh, Nawal kat belakang dah senyap saja, tak berani bersuara heheheh. Yang patut disalahkan adalah GPS ha ha ha sebab bagi jalan yang jauh siap kena u turn jauh gilerrrrr and kena bayar tol 2 kali lagi. Hampeh betul. Apapun, yang penting kitorang berjaya amek Intan and selamat sampai ke Dreemika even though memang lambat gila.

Sampai je depan SACC Mall, Intan masuk kereta je tapi terus bergambar hi hi hi

Congrats Ika sayang ;) Bangga betul dengan Ika ni, role model untuk entrepreneur muda yang berjaya. So gambar di bawah adalah antara yang sempat berjumpa ;)

Atas: Qyla first time jumpaaaa, Nawal yang comel, Amoi, me, Intan & Vee hot mommy plus Niesya yang gojess
Bawah: Me, Ika,Nawal, Amoi

Me & Qyla, dapat gak jumpa akhirnyaaa. Selalu komen-komen kat Instagram je hi hi hi






Yang bawah tu Desh, anak Vee juga. Owh Vee sangatlah tak rupa macam mak pun. Maintain badan & cantik gile


Diana Amir & Diana Rashid. Sukanyaaa, sebab humble sangat. Yatt Hamzah pun ada tapi tak sempat bergambar.

Adik Ameera pemenang dara.Com. Sungguhla lemah lembut & ayu, memang sangat suka dengan Meera ni

Yang sebenarnya 8 December tu adalah besday Amoi, so kitorang decide nak buat small & simple celebration for Amoi. Jadi belanja dia kat Secret Recipe, sampai 3 kek kau dia, haaaa, kemainnn, overrrr. hehehe Happy Birthday sayangku, semoga kebahagiaan dunia akhirat milik awak, semoga persahabatan ni kekal selamanya & kita sayang awak manyak-manyak.



Ketempoi comel Arianna pun ada, baru amek dia dari nursery. Penat sangat dia terus tertido dengan manjanya kat Nawal. amboiii, Nawal penuh sifat keibuan kot, tu yang Arianna sampai ternganga ha tido. Lenkali nak keluar boleh bawak Nawal keh keh keh



Itulah kisah 8 December yang penuh dengan keriangan & kegembiraan hi hi hi. Daaa~~~

No comments:

My Latest Entry :)

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...