Total Pageviews

My Anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My princess :)

Tuesday, July 10, 2012

Siapa Nak Duit Raya? Jom Join Pertandingan Rebut Duit Raya Cosmoderm Jom.

Assalamualaikum and hye all,
Ingat tak before ni saya ada buat review tentang Cosmoderm  Vitamin E Sunscreen & Flawless Foundation? Ala, yang siapa beli boleh join contest and dapat hadiah sampai RM2,000 tu? Okie, untuk memudahkan semua, kalau belum baca boleh baca review yang saya buat on Cosmoderm Vitamin E Sunscreen & Flawless Foundation kat sini :  http://dreamyblurry.blogspot.com/2012/02/review-tercari-cari-sunblock-yang-power.html

Kalau nak tengok contest dulu (tapi dah terlambat untuk join ye, boleh tengok kat sini : http://dreamyblurry.blogspot.com/2012/02/dah-beli-cosmoderm-flawless-foundation.html

Yang ini pulak gambar pemenang-pemenang bergembira dapat RM2,000 shopping spree and diraikan oleh pihak Cosmoderm. Hu hu hu, untung betul kan :  http://dreamyblurry.blogspot.com/2012/05/mengumumkan-pemenang-cosmoderm-sunny.html

Tapi ini ada berita yang lebih baik lagi, pihak Cosmoderm sekali lagi dengan murah hatinya menganjurkan satu lagi contest iaitu "PERTANDINGAN REBUT DUIT RAYA" . Kenapa korang kena join contest ni? Sebab korang akan dapat duit raya lah, bestnya dapat RM1,000 untuk shopping raya. Dah terbayang ni handbag, kasut, baju huhu bestnya bestnya =_=. So apa lagi, jom ramai-ramai join contest ni especially pada sesiapa yang memang dah menggunakan  Vitamin E Sunscreen & Flawless Foundation tu. 

Sebelum apa-apa jom tengok hadiah dia dulu jommmmm!!!

HADIAH MENARIK!!
Hadiah Pertama: Duit Raya bernilai RM 1000
Hadiah Kedua: Duit Raya bernilai RM 700
Hadiah Ketiga: Duit Raya bernilai RM 500
10 Pemenang Saguhati: Produk Cosmoderm Bernilai RM100 Woweeeeeeeee!!!! Berminat tak? Jadi macam mana nak join, senang je okie, mari tengok cara-cara & kriteria dia :)

Cara-cara Penyertaan:

 1. Beli Tabir Suria dan Bedak Asas Cecair Cosmoderm SPF35 PA+++ (VitaminE Sunscreen & Flawless Foundation) di Guardian, Vitacare, farmasi-farmasi persendirian atau membuat pembelian secara online di www.mycosmoderm.com. Sila Layari website Cosmoderm untuk keterangan lanjut dan lokasi farmasi berdekatan anda.
 2. Ambil gambar SEBELUM dan SELEPAS memakai Tabir Suria dan Bedak Asas Cecair Cosmoderm
 3. Lengkapkan slogan “Saya sayang Cosmoderm kerana………” (tidak melebihi 30 patah perkataan)
 4. Hantarkan gambar sebelum dan selepas + slogan + gambar resit pembelian + nama+no telefon + alamat ke wajahcosmoderm@gmail.com


Kriteria untuk memenangi Pertandingan Rebut Duit Raya dari Cosmoderm:
 1. Gambar haruslah asli dan tidak boleh diubahsuai dengan sebarang perisian. (ex: Photoshop, Illustrator, Instagram dan lain-lain) 
 2. Perbezaan gambar SEBELUM dan SELEPAS yang ketara
 3. Slogan yang paling kreatif
 4. Solekan asas sahaja dibenarkan. Selapis saja ya.. 
 5. Gambar “Selepas” mestilah memegang Tabir Suria dan Bedak Asas Cecair Cosmoderm

Contest ni bermula 1 Julai sampai 5 Ogos 2012. Jadi, sila hantar sebelum 5 Ogos 2012 Ahad (23:59) untuk menang! Siapa nak bagi RM1,000 weihhhhhhh......


Cosmoderm juga sentiasa mengutamakan amal kebajikan dalam berniaga, maka dengan setiap pembelian Vitamin E Sunscreen & Flawless Foundation, pihak Cosmoderm akan menderma RM1 kepada Tabung Hari Raya Projek Mentari di Sunway, Selangor. Jadi, sambil membeli anda juga dapat beramal :)


Elya (duta Cosmoderm), me & Amoi. Kami menggunakan Sunscreen Foundation by Cosmoderm untuk penjagaan kulit dari cahaya matahari :)

Ops, sebelum terlupa, sila teliti syarat-syarat penyertaan contest ni dulu tau. Dan jangan lupa, jom join ramai-ramai tau tau :)

Syarat-Syarat Penyertaan:

 1. Peraduan ini terbuka kepada semua warganegara Malaysia kecuali kakitangan Vanity Cosmeceutical Sdn Bhd, Owi Lab Sdn Bhd, agensi pengiklanan dan ahli keluarga terdekat.
 2. Penyertaan haruslah disertakan dengan resit asal pembelian yang sah. Permohonan yang tidak lengkap tidak akan dilayan.
 3. Peraduan bermula 1 Julai 2012 Ahad (00:00) hingga 5 Ogos 2012 Ahad(23:59)
 4. Pemenang akan dimaklumkan melalui telefon.
 5. Vanity Cosmeceutical Sdn Bhd mempunyai hak untuk tidak memuat naik gambar yang merosakkan imej jenama.
 6. Vanity Cosmecuetical Sdn Bhd berhak mengikut budi bicara sendiri untuk menggantikan mana-mana hadiah dengan nilai yang sama atau lebih.
 7. Melanggar syarat dan peraturan boleh menyebabkan hilang kelayakan dalam Peraduan ini. Pemenang gantian dari senarai simpanan akan diberikan hadiah.
 8. Vanity Cosmecuetical Sdn Bhd berhak untuk meminda syarat-syarat Peraduan ini pada bila-bila masa tanpa memberi apa-apa notis kepada mana-mana pihak
 9. Dengan menyertai Peraduan ini, peserta bersetuju untuk dengan Terma dan Syarat ini dan keputusan hakim adalah muktamad. Sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan.
 10. Penerima hadiah memberi kebenaran kepada Vanity Cosmecuetical Sdn Bhd untuk menggunakan gambar pemenang, atau nama, atau butir-butir lain untuk tujuan pengiklanan, perdagangan dan promosi atau sebaliknya tanpa pampasan dan pemberitahuan dan kebenaran dari pemenang.
 11. Vanity Cosmecuetical Sdn Bhd, pekerja, promoter, penganjur program tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kerugian, kerosakan, atau apa-apa kecederaan yang mungkin yang dialami oleh peserta atau oleh mana-mana orang berkaitan dengan Peraduan. 
 12. Semua pemenang bertanggungjawab untuk apa-apa kerugian, kecederaan, kerosakan atau tuntutan yang mungkin timbul daripada mengambil bahagian dalam Peraduan atau penggunaan atau penebusan mana-mana hadiah.
 13. Semua butir-butir penyertaan dan tuntutan hadiah dalam Peraduan ini yang mungkin diletakkan dalam bahan promosi, membentuk sebahagian daripada Terma dan Syarat


Good luck untuk semua, daaa~~~~

p/s: Next entry saya akan review balik on Vitamin E Sunscreen Flawless Foundation dan kenapa kita semua perlu menggunakan sunscreen sebelum keluar rumah. Untuk pengetahuan semua, memang saya masih menggunakannya dari dulu sampai sekarang. Memang sangat berpuas hati. Jadi tungguuuuu ;)

No comments:

My Latest Entry :)

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...