Total Pageviews

My Anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My princess :)

Friday, February 24, 2012

Pengguna Cosmoderm semua, ini ada berita baik, Cosmoderm nak bagi hadiah percuma je, kena baca okie ;)

Assalamualaikum and hye all,



Salam hari Jumaat yang penuh barakah, penghulu segala hari. Baiklah ini ada berita yang sangat baik untuk semua pengguna Cosmoderm. Untuk pengetahuan semua, pihak Cosmoderm sentiasa menghargai sokongan anda semua dan untuk membalasnya, pihak Cosmoderm nak bagi anda semua hadiah percuma yang special iaitu set penjagaan kulit dari Cosmoderm. 

Okie, so camne nak dapat hadiah free tu? Mudah sesangat, untuk sesiapa yang dah beli apa-apa sahaja produk dari Cosmoderm terutamanya yang mempunyai masalah kulit dan selepas pakai produk Cosmoderm, masalah tu dah berjaya diatasi dan semakin berkurang, maka anda adalah orang yang paling layak dan tepat sekali. Senang sangat, cuma hantar testimoni di email vanityazliana@gmail.com sahaja, Pelanggan bertuah akan mendapat hadiah istimewa set penjagaan kulit dari Cosmoderm. Menarik kan?

Dan, untuk yang dah beli Cosmoderm Sunscreen Foundation tu jangan lup join Sunny Shopaholic Contest tau ;) Ada hadiah RM2000, mata dah jadi camni dah sekejap heheh $___$ heheheh. Cara-caranya boleh tengok di sini dan sini. Daaa~~~

No comments:

My Latest Entry :)

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...