Total Pageviews

My Anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My princess :)

Thursday, February 9, 2012

Dah beli Cosmoderm Flawless Foundation? Now, snap picture of yours with it and join Sunny Shopaholic Contest and win RM2000 shopping spree ;)

Assalamualaikum and hye all,



Still remember my review on Cosmoderm Sunscreen Foundation that also works miracle as a BB cream? Alhamdulillah, many have came back to me and give positive feedback on the product, especially for those who have oily and sensitive skin like me. And yes, as I assure you, the sunscreen cum foundation stays longer on your skin and of course, makes your skin look flawless and translucent. 

So, as I mentioned before, to those who had already buy the product, don't waste your time any more, snap pictures of yours with the product and send to Sunny Shopaholic Contest  ( I already explained how to enter the contest here) and who knows, you are the lucky  one to win RM2000 shopping spree. Banyak tu, kalaulah dapat huhuh satu Midvalley pusing hahahaha. 

Gambar kat bawah ni just example camner nak bergambar je, I am more than convince that all of you are far more creative than me in picture taking and editing. Boleh amek gambar tepi pantai dengan produk ni, tepi kolam, atas gunung, dekat taman and editlah macam mana pun, yang penting ada muka anda dan ada produk Sunscreen Foundation, itu je syaratnya. Kemudian :

Isi borang dan sertakan resit pembelian asal dan hantar ke alamat :


Sunny Shopaholic Contest
No.13 Jalan Industri USJ 1/7,
Taman Perindustrian USJ 1,
47600 Subang Jaya, Selangor



Atau, kalau malas nak pos semua, ada cara lebih mudah, iaitu



Email butiran peribadi, “batch number” Tabir Suria dan Bedak Asas Cecair Cosmoderm SPF35 PA+++ berserta lokasi pembelian ke halalcosmoderm@gmail.com.







Ini gambar terkini saya menggunakan Cosmoderm Sunscreen Foundation ni. Saya gunakan the whole set from Cosmoderm dari facial foam, scrub, cream and sunscreen foundation. Alhamdulillah, it works wonderful to me and I am really happy about that.

Wearing Cosmodern Sunscreen Foundation and finish it with bedak Miyami from Cosway yang murah itu sahaja. Alhamdulillah, I love it :)
And as you know, my darling Amoi Heaxa pun menggunakan Cosmoderm Sunscreen Foundation  + Miyami compact powder too, and both of us loving it ;) 
Kepada sesiapa yang masih belum mencuba, saya akan menyarankan agar kamu semua mencubanya kerana ianya memang berbaloi. Produk ini cuma berharga RM29.90 tapi sekarang ada promosi tau, so harganya cuma RM23.90. Boleh didapati di semua farmasi Guardian, Vitacare & Apex pharmacy atau melalui pembelian secara online di www.mycosmoderm.com ;)

Daaa~~~`

16 comments:

Wm FaryantiE said...

wahhhhh.. akak bile last contest nie ??? macam teruja jerr...;)

Cherrie Pie Sweety said...

wm faryantie: sampai ujung bulan ni yang. Sempat lagi nak join nie, cepat2 ;) plus the product is really good ;)

namasayatihah said...

cantiknya u...but my skin x flawless cm u...n xtahu nk tulis testimonial cmne...i try ye dear..;)

sarahunny said...

sis, i too got oily and sensitive skin. tp bila nak beli facial foam/cleanser jadi keliru pulak kat farmasi tu. cosmoderm kan ada roseship la, teatree la. jadi keliru pula. which one ok, n sis guna yg mana (bz body betul) sbb ur skin sgt flawless. wuuu

Cherrie Pie Sweety said...

sarah : yer ke, sis nmpk kulit sara sgt cantik ;) cmni kalau kulit jenis oily and prone to acne, better guna set yang tea tree tu sbb ingredients dia lebih sesuai. Kalau yg set vit e (yg ada rosehip) tu lebih sesuai utk kulit yang ada mslh parut and normal. Mcm kulit sis jenis oily and sensitive tapi takderla byk sgt jerawat, cuma target nak ilangkan aprut jerawat and bagi tona kulit jadi lebih sekata, so sis pakai set yg vit e tu ;)

Cherrie Pie Sweety said...

atihah: okie dear ;)

sarahunny said...

kadang2, ada timing ok. ada timing jd sgt suffer slama sbulan. kdg2 nk lg seksa dia tgl parut. pastu elok balik. dah tua2 ni kulit nak buat hal. xmcm dulu dah. so lepas ni nak try teatree lah. thanks sis =)

sarahunny said...

kadang2, ada timing ok. ada timing jd sgt suffer slama sbulan. kdg2 nk lg seksa dia tgl parut. pastu elok balik. dah tua2 ni kulit nak buat hal. xmcm dulu dah. so lepas ni nak try teatree lah. thanks sis =)

Cherrie Pie Sweety said...

sara: hehehe better pakai yg tea tree set tu dulu, amek yg basic dlu, mcm facial foam, toner and krim dia. kalau dah okie, baru boleh tukar pd set vit e pulak :)

Anonymous said...

Makin ari makin cantik mama cherrie nie..+ pkai set Cosmoderm.makin glowing r muke die..:)
~azie~

Cherrie Pie Sweety said...

azie: hehe tq syg, awak pun pakaila cosmoderm hehehe mesti berseri2 juga ;)

Anonymous said...

Hehe..tula,mcm b'minat.tp,nanti2la..sbb kang takut muke de prob plak klu pkai cmpur2 produk:)
Cherrie..klu utk kulit b'jerawat.set cosmoderm yg mane ek ok?kite nak suggest kat kwn kitela..
~azie~

Anonymous said...

Cherrie, pakai lipstik apa ye? Cantik sgt.....

Cherrie Pie Sweety said...

maybelline dear, kaler soft azalea ;)

shida said...

sy google cosmoderm. jmpe blog nie..
nice review..so far ok je kan produk ni? ingt sy nk try~~
TQ

Anonymous said...

Sy mcm2 da cuba prduk dri yg murah smpai ke mahal2 tp ttap sma.sy brjrwat n kulit brmyak pastu pori2 trbuka n ada blackhead dihdung.mnyak kat area t-zone.foundation csmderm ni sswai utk org kulit cam sy ke kak?camne nk dptkn full set csmoderm ni?sy buntu sbb mslh ni ttap sma.

My Latest Entry :)

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...