Total Pageviews

My Anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My princess :)

Tuesday, July 26, 2011

Finally, the theme color for reception is finalized ..yuhuuu

Assalamualaikum and hye all,

So last week was the busiest and hectic weekend of mine. For those who still didn't know, my grandma being warded in Hospital Selayang for batu karang in her hempedu and also kanser hati. There is no operation done so far due to her unstable condition but please pray for her betterment ya ;). 

Amidst the fact that I am in the middle of sorrow, there are things that I have to settle and my wedding is just around 2 months ++ more to go only peeps. So little time and yet so many things I haven't done. And Alhamdulillah, finally I managed to fix an appointment with the wedding boutique and confirm the theme color for reception. And the theme color is ............ Grey + Green with a little hint of white & cream here & there. What do you think? It is going to be lovely, isn't it? Punyalah susah nak try satu-satu baju sampai berkenan hu hu hu, nak dekat 10 -20 pasang kot try barulah dapat yang berkenan. Apakan daya, saya ni rendah & kecik orangnya, susah betul nak cari baju tau, semua besar-besar huhuhuhu.




So, I have to contact my friend Ariff again who's doing my wedding card invitation to modify & make some changes on the design of the card. Then, off to buy the door gift punya bekas/kotak to suit the theme color, fuh fuh fuh.. banyaknya kerja lagi ni huhuhuhu, doakan saya yer semua.




p/s: to my dearest friends, nak request korang pakai baju kaler cream/off white on my wedding day boleh? To suit the theme color, kalau bolehla :)


Daaa~~~



8 comments:

Zinnirah Humaira said...

weeee !! happynye, dah set theme colors, nice pilihan warnanya :D

Cherrie Pie Sweety said...

zinnirah: hehe thanks syg... harap2 come out nice jugaklah nanti ;0

kaizen said...

sape kawen?? tuan blog ker???

latest entry Bila menderma biar ikhlas... & Urban-or-Disaster

Cherrie Pie Sweety said...

kaizen: tuan punya blog ler, siapa lagi huhuhu

asbesstos said...

aahhhhh !!! xnak follow !! nak pakai kaler merah gak!! bg pelik majlis.. kekekeke.. gurau je

Cherrie Pie Sweety said...

kudenz: haha photographer sila suka hati nak pakai baju apa pun yer asalkan selesa & dapat menjalankan tugas dengan baik. especially time nikah sebab memang awak the only photographer yang ada hahaha

azlina_muhammad said...

cik cherrie,hijau sangat menawan...pilihan yang tepat....hehe...

Cherrie Pie Sweety said...

azlina: hehehe mekacih mekacih.. kita pun xtaula ngam ke x dgn kaler kulit kita tp cubakan sajalah hehe

My Latest Entry :)

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...