Total Pageviews

My Anniversary :)

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary Tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

My princess :)

Friday, June 24, 2011

Fareeda ... Nyata Jelita

Assalamualaikum and hye all,


Tell me siapa tak tau pasal Tudung Fareeda kan? Okayh, maybe kaum Adam tak berapa tahulah tapi I'm sure most of kaum Hawa memang taulah pasal Tudung Fareeda yang sangat glamer ni, betul tak? So, one of their hot selling product is Tudung Mawar, macam yang saya pakai kat gambar di bawah ni. Memang selesa and nampak trendy sket, sesuai dengan yang usia masih muda remaja gitu hu hu hu. Tudung ni al-kisahnya diilhamkan sendiri oleh Mawar, anak pemilik Butik Fareeda ni dan dari nama Mawar lah datangnya koleksi tudung Mawar nie.

Bermula 2 minggu lepas sehingga this coming 28 June, Fareeda sedang mengadakan pertandingan sebenarnya untuk memilih model bagi tudung Mawar tersebut. Jadinya, yours truly ni pun saja mencuba nasib menghantar gambar, Alhamdulillah terpilih dan sekarang undian sedang dilakukan untuk memilih peserta akhir ke peringkat final. Makanya, boleh tak saya nak memohon jasa baik semua pembaca-pembaca tersayang untuk membantu mengundi saya dalam contest nie, plishh -_-. I know ada yang tarik muka kan kan sebab bosan dah asyik kena "like" "like" page and gambar orang kat FB but what to do sayang-sayangku sekalian, kebanyakan format pertandingan sekarang semua camtu. Kalau ikhlas and sudi mengundi saya ucapkan terima kasih & Alhamdulillah. Bear in mind, saya pun sebenarnya tebal muka mintak orang "like" ni tapi nak berjaya mestilah kena usaha kan? Dalam perjalanan nak berjaya ni memang akan ada jumpa pelbagai jenis ragam manusia, yang dengki tak memasal, yang mengata, yang menjatuhkan kita tapi tak kurang jugak yang baik hati, menyokong kita and mendoakan kejayaan sesama kita. Jadinya, saya stay positive and insyaAllah, rezeki ada di mana-mana and yang penting kena beruasaha, pedulikankah kan apa orang nak kata btul tak?

Eh, terpanjang plak mukadimah. Okie, so as I said before, nak mohon anda semua untuk mengundi, caranya mudah sahaja, just ikut step kat bawah yer ;) Thanks semua ;) Undian ni dilakukan di Facebook tau, semua orang mesti ada Facebook kan, so bila dah bukak facebook anda semua, kemudian

  1. Mula-mula klik like untuk page FAREEDA Nyata Jelita

  1. Kemudian mintak tolong “Like” pic saya ye



terima kasih daun keladi atas sokongan semua ;)

My Latest Entry :)

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...